Home > Tarieven

Tarieven

Actie

Wil je kennismaken met Harmony? Tijdelijk ontvang je 30% korting bij een massage en/of coaching naar keuze. In plaats van € 26,50 betaal je nu slechts € 18,50 voor een half uur. Voor een behandeling van een uur bedragen de kosten € 33,95 (normaal € 48,50).

Hoe werkt het?
Download de kortingsbon en vul deze in. Maak snel een afspraak waarbij je vermeldt dat je gebruik wilt maken van de actie.

Kortingsbon Kortingsbon [972 Kb]

Tarievenlijst


30 minuten: € 26,50
45 minuten: € 38,25
60 minuten: € 48,50
75 minuten: € 60,--
90 minuten:
€ 70,--


Tip
: De unieke 30%-korting actie geldt voor elke behandeling, van 30 tot 90 minuten.

Leuk om te weten: na 10 behandelingen krijg je de 11e geheel gratis. Via de speciale Harmony spaarkaart telt ieder bezoek mee om iets extra's te verdienen.

Bij Harmony kun je alleen contact betalen, pinbetaling is helaas niet mogelijk.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben je geïnteresseerd in een massagebehandeling of in coaching? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij maken we kennis en kun je voelen of jouw wensen aansluiten bij wat ik je te bieden heb. Je krijgt hierbij de gelegenheid je komst toe te lichten en mij vragen te stellen. Om je een goede massage en/of coaching te kunnen geven is het van belang om wat meer achtergrond informatie te hebben. Daarom zal ik tijdens het gesprek vragen naar je sociale en medische situatie.

Het kennismakingsgesprek van 20 minuten is geheel gratis. 

Zelf meenemen

Denk eraan om bij een massagebehandeling zelf 3 badhanddoeken mee te nemen. Natuurlijk kun je ook in de praktijk een set huren. Dit kost € 5,-.  Massage, masseur, ontspanningsmassage, energetische massage, sportmassage, massagetherapie, massagetherapeut, voetreflex, voetreflextherapie, voetreflexologie, coaching, coach

Annulering

Mocht je verhinderd zijn voor de afspraak, dan ga ik ervan uit dat je de afspraak 24 uur van te voren afzegt. Anders ben ik genoodzaakt de kosten gewoon in rekening te brengen. maatschappelijk werk, psychosociale hulpverlening, vrouwenhulpverlening, Gouda, Boskoop, Reeuwijk, Moordrecht, Waddinxveen, Stolwijk, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven, Woerden, Vlist.