Home > Massages

Massages

Een massage bij Harmony kan een weldaad zijn voor lichaam én geest. De kracht van Harmony is de veilige sfeer binnen de praktijk, die ervoor zorgt dat je jezelf weer durft te gaan voelen. Van je hoofd wordt de aandacht door middel van een massage weer naar je lichaam gebracht. Voor iedereen is die ervaring weer anders.

Zo kun je bij Harmony kiezen voor een massage vanwege het ontspannende effect, maar ook als je klachten hebt die om verlichting vragen. Mijn ervaring is dat juist deze klachten een belangrijk signaal zijn, dat het nodig is om (weer) in balans te komen. Het lichaam spreekt, maar ... durven/kunnen we luisteren, en leren van de ontstane situatie?

Dit 'luisteren' kan door een professionele massagebehandeling. Deze brengt je aandacht weer naar je lichaam en leert je (weer) voelen wat daar speelt, wat voor jou belangrijk is. Als masseur maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken die dit proces ondersteunen. Ieder mens heeft andere wensen of behoeften.

Praktijk Harmony for Body & Soul in Gouda biedt massages die het meest aansluiten bij jouw klacht(en) of wensen. Graag geef ik een passend advies welke massage het meest aansluit bij jouw klachten of wensen. Neemt gerust contact op voor een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek.

Klassieke massage

Deze massage is erop gericht de bloedsomloop te stimuleren. Dit heeft een positief effect op de aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen. Daarnaast stimuleert het de spieren zich te ontspannen, waardoor pijnklachten kunnen verminderen.

Energetische massage

Deze massage is erop gericht de energie in ons lichaam weer te optimaliseren. In ons lichaam lopen verschillende energiebanen (meridianen genoemd). Als de energie geblokkeerd wordt, kan deze niet meer goed stromen, met allerlei lichamelijke en geestelijke klachten tot gevolg. Door het lichaam te masseren spreken we het zelfgenezend vermogen van ons lichaam aan.

Voetreflexologie

Met deze bijzondere manier van masseren worden alle delen van het lichaam aangeraakt. Elk plekje op je voet correspondeert met een lichaamsdeel en/of orgaan. Uiteinden van zenuwbanen en energiebanen worden geraakt. Zo worden de bloedsomloop, de lymfestroom en de energiestroom van ons gehele lichaam beïnvloed.

 - Massage en Coaching in Gouda
Massage, masseur, ontspanningsmassage, energetische massage, sportmassage, massagetherapie, massagetherapeut, voetreflex, voetreflextherapie, voetreflexologie, coaching, coach, maatschappelijk werk, psychosociale hulpverlening, vrouwenhulpverlening, Gouda, Boskoop, Reeuwijk, Moordrecht, Waddinxveen, Stolwijk, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven, Woerden, Vlist.