Home > Harmony

Harmony

 - Massage en Coaching in Gouda
Voordat je bij mij in de praktijk komt vind je het vast prettig te weten wie ik ben. Daarom zal ik me even voorstellen: mijn naam is Lian van Trierum, ik ben 33 jaar en woon met veel plezier in Gouda. Door mijn gevoelige en warme persoonlijkheid kwam ik al snel terecht in de welzijnsector. Jarenlang werkte ik als algemeen maatschappelijk werker en als vrouwenenhulpverlener (Fiom) en deed ik veel ervaring op met het begeleiden van mensen die kampten met uiteenlopende problemen.

Naast psychische problemen bleken deze mensen ook lichamelijke klachten te hebben.

(vervolg op tekst homepage)
Ik merkte dat ze het moeilijk vonden naar de signalen van hun lichaam te luisteren. Het werd mij duidelijk dat er een ander aanbod moet komen, waarbij cliënten ook de mogelijkheid krijgen naar hun lichaam te leren luisteren. Mijn ideaal is om mensen hierbij te helpen door een combinatie van massage én coaching. Na een gedegen opleiding tot masseur aan de academie Holos in Utrecht ben ik mijn eigen praktijk gestart. Om mijn aanbod in mijn praktijk te kunnen uitbreiden, vervolg ik momenteel mijn opleiding tot massagetherapeut.

Tip van de week

In harmonie zijn betekent vooral goed zorgen voor jezelf. Neem bijvoorbeeld voldoende tijd om te eten, te ontspannen en vooral .... te genieten.

Andere tips:
Het is belangrijk om  na afloop van een massage extra water te drinken. Dit helpt om de afvalstoffen die bij een massage vrijkomen af te voeren.

Bij Harmony ontvang je na elke massage gratis een flesje water.