Home > Contact & Route

Contact & Route

      
Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem dan contact op per telefoon of e-mail. 

Telefoonnummer: 0182 - 55 14 53
E-mail: info@harmony4bodyandsoul.nl

Het is mogelijk - in overleg - om ’s avonds of in het weekend een afspraak te maken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Ben je geïnteresseerd in een massagebehandeling of in coaching? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierbij maken we kennis en kun je voelen of jouw wensen aansluiten bij wat ik je te bieden heb. Je krijgt hierbij de gelegenheid je komst toe te lichten en mij vragen te stellen. Om een goede massage en/of coaching te kunnen geven, is het van belang om wat meer achtergrondinformatie te hebben. Daarom zal ik tijdens het gesprek vragen naar je sociale en medische situatie.

Het kennismakingsgesprek van ongeveer 20 minuten is geheel gratis.
Adres en route
Praktijk Harmony for Body and Soul
Karnemelksloot 18C (in gebouw 'De Karn')
2806 BG Gouda
KvK 53218167

De praktijk van Harmony for Body and Soul is gevestigd in het centrum van Gouda, vlakbij parkeerterrein Klein Amerika. Als je de Karnemelksloot vanaf de Blekerssingel inkomt, zie je het gebouw 'De Karn' gelijk na de witte hefbrug aan je rechterhand. Kom je met de auto? In overleg (graag aangeven bij het maken van je afspraak) kun je overdag eventueel gratis parkeren op het eigen parkeerterrein van De Karn. In de avonduren kun je betaald parkeren op het parkeerterrein Klein Amerika (aangegeven met de 'P' op de kaart hieronder).

Trefwoorden: masseur, massage, coaching, coachen, Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Stolwijk, Moordrecht, hulpverlening
 - Massage en Coaching in Gouda

massage gouda, masseur gouda, Massage, masseur, ontspanningsmassage, energetische massage, sportmassage, massagetherapie, massagetherapeut, voetreflex, voetreflextherapie, voetreflexologie, coaching, coach, maatschappelijk werk, psychosociale hulpverlening, vrouwenhulpverlening, Gouda, Boskoop, Reeuwijk, Moordrecht, Waddinxveen, Stolwijk, Haastrecht, Bergambacht, Schoonhoven, Woerden, Vlist.